אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
אם הלביבות מתפרקות במחבת, אפשר להוסיף עוד קצת קמח לתערובת ולערבב היטב.
כשמכינים כמות גדולה של לביבות תפוחי אדמה, כדאי להחליף את השמן מספר פעמים במהלך הטיגון, על מנת להימנע מאכילת שמן שרוף (שלא בריא במיוחד).
אם נמאס מהטעם הבסיסי של לביבות תפוחי אדמה, אפשר לגוון בתיבול ולהוסיף אבקת שום, שמיר, כמון, כורכום, או עשבי תיבול מיובשים – כמו פטרוזיליה, אורגנו או בזיליקום.
על מנת להכין לביבות תפוחי אדמה טבעוניות בתנור – יש למרוח שמן על הלביבות משני הצדדים, או להשתמש בספריי שמן. כמובן שלא תקבלו את אפקט הלביבה המלא, אבל אולי גם תסבלו פחות מצרבת…
ניתן לגוון עם גזר/סלק/קישוא מגורר.
מומלץ להגיש את הלביבות יחד עם יוגורט סויה (בטעם ניטרלי) שמעורבב עם קצת מלח ובצל ירוק.