
אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
לטקס
מי לא אוהב לביבות תפוחי אדמה? לפניכם מתכון ללביבות תפוחי אדמה קלאסיות, פשוטות וטעימות – שכל אחד אוהב. זה המאכל האידיאלי לחג החנוכה, וגם סתם כשמתחשק לאכול נשנוש טעים ומנחם.
מבוסס על מתכון ללביבות תפוחי אדמה מאתר peta
אם הלביבות מתפרקות במחבת, אפשר להוסיף עוד קצת קמח לתערובת ולערבב היטב.
כשמכינים כמות גדולה של לביבות תפוחי אדמה, כדאי להחליף את השמן מספר פעמים במהלך הטיגון, על מנת להימנע מאכילת שמן שרוף (שלא בריא במיוחד).
אם נמאס מהטעם הבסיסי של לביבות תפוחי אדמה, אפשר לגוון בתיבול ולהוסיף אבקת שום, שמיר, כמון, כורכום, או עשבי תיבול מיובשים – כמו פטרוזיליה, אורגנו או בזיליקום.
על מנת להכין לביבות תפוחי אדמה טבעוניות בתנור – יש למרוח שמן על הלביבות משני הצדדים, או להשתמש בספריי שמן. כמובן שלא תקבלו את אפקט הלביבה המלא, אבל אולי גם תסבלו פחות מצרבת…
ניתן לגוון עם גזר/סלק/קישוא מגורר.
מתכוננים לחנוכה? שווה לבדוק גם את המתכון שלנו לסופגניות טבעוניות (טעים!)
נשארו לכם תפוחי אדמה ומחפשים להכין איתם מנה מעניינת? המלצה שלנו – תפוח אדמה מדורה בתנור, לא תתחרטו!
אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
אני אנסה להכין את אלו, תודה!
זה ממש מתכון לא בריא
שמנוני אבל כל כך טעים! מושלם לחנוכה