ספינג' מרוקאי עם תפוחי-עץIra Mak

ספינג' מרוקאי עם תפוחי-עץ

אז נכון שספינג' כבר במקור זה טבעוני, ובכלל לא צריך לטבען אותו, אבל לספינג' הזה, לא תוכלו להגיד לא. קבלו מתכון לספינג' טבעוני עם תפוחי עץ, טעים מאוד, ובינינו? כבר לא צריך לחכות לחנוכה בשביל להכין אותם. תהנו!

רמת קושי
בינוני

מרכיבים

החומרים לבצק

  • 3 כוסות קמח
  • 3 כפות שמן
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 7 כפות סוכר
  • קורט מלח
  • 12 כפית קינמון
  • 2 תפוחי-עץ בינוניים מגוררים דק
  • 1 כוס מים פושרים
  • 12 בקבוק שמן לטיגון עמוק

החומרים לסירופ

  • חצי כוס סוכר
  • תמצית רום ו/או וניל
  • כפית מיץ לימון
  • פיסת קליפת תפוז

הוראות הכנה

  1. מערבבים את כל החומרים לבצק בלבד התפוחים, המים והשמן לטיגון.
  2. מוסיפים את תפוחי-העץ המגוררים ואת המים הפושרים ולשׁים.
  3. הבצק אמור להיות צמיגי: דליל מעט, באופן שנדבק לידיים, אך לא מימי. מוסיפים מים במידת הצורך לקבלת המרקם המתואר.
  4. נותנים לבצק לתפוח עד שיכפיל את נפחו (כחצי שעה).
  5. מורידים את הבועות הגדולות בבצק התפוח ומשאירים לתפיחה שנייה דומה (מומלץ).
  6. מרתיחים שמן על אש בינונית. מעמיסים בצק על כף ומשליכים לשמן. הופכים ומקפידים שלא יישרף.
  7. מוציאים מהשמן לנייר סופג ולאחר מכן מעבירים לקערה ומזליפים את הסירופ על הספינג'.
דרגו את המתכון:
21 דירוגים, 3.9 מתוך 5
guest
2 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם

רמת קושי
בינוני
זמן כולל
שעתיים ו-40 דקות
מנות
20 סופגניות קטנות
מטבח
יהודי
סופגניות טבעוניות