סופגניות אפויות ממתכון של ליאור בן משהסופגניות אפויות ממתכון של ליאור בן משהסופגניות אפויות ממתכון של ליאור בן משה

סופגניות אפויות

לכבוד חנוכה החלטתי לשתף אתכם במתכון האהוב עליי לסופגניות טבעוניות. רק קחו בחשבון שהחברים והמשפחה עומדים לבקש מכם להכין אותן לפחות פעם אחת בכל חנוכה. חג שמח!

למתכוני סופגניות נוספות, לביבות, ספינג' ועוד>> 

רמת קושי
קל
זמן כולל
שעה ו-55 דקות
מנות
10 סופגניות
מטבח
ישראלי

מרכיבים

  • 250 גרם קמח (34 1 כוסות)
  • 12 גביע מעדן וניל תנובה אלטרנטיב או אלפרו
  • 12 כוס חלב סויה
  • 50 גרם נטורינה
  • קוביית שמרים או 8 גרם שמרים יבשים
  • 30 גרם סוכר (3 כפות)
  • 1 כפית מלח

הוראות הכנה

  1. לשים את כל המרכיבים יחד במשך 8 דקות. אם הבצק דביק מדי – מוסיפים עוד קצת קמח.
  2. מכסים את הבצק בניילון נצמד או שמים בקערה ומכסים במגבת, ומתפיחים למשך חצי שעה.
  3. מייצרים מהבצק כדורים באיזה גודל שרוצים.
  4. מכסים את הכדורים בניילון נצמד או שמים בקערה ומכסים במגבת, ומתפיחים עד להכפלת הנפח במשך כשעה.
  5. אופים 12 דקות בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 175 מעלות.
  6. אוכלים את הסופגניות כמו שהן, או מצפים קודם בריבה המועדפת עליכם.

טיפים

אפשר לקשט באבקת סוכר, סוכריות טבעוניות צבעוניות וכו'.

דרגו את המתכון:
7 דירוגים, 3.4 מתוך 5
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם

רמת קושי
בינוני
זמן כולל
שעתיים ו-40 דקות
מנות
20 סופגניות קטנות
מטבח
יהודי
סופגניות טבעוניות