קינוח טפיוקה קר

אין דבר מושלם יותר לעשות עם פניני טפיוקה מאשר להכין קינוח טפיוקה קריר ומרענן! המתכון גורף מחמאות, הוא מהיר וקל להכנה, ואפשר לשלב בו טעמים ופירות שונים והתוצאה תמיד תצא מעולה!

רמת קושי
קל
זמן כולל
30 דקות
מנות
8 מנות

מרכיבים

  • 6 כוסות מים
  • 1 כוס פניני טפיוקה
  • סוכר לפי הטעם
  • 12 קילו פירות העונה (או קופסת שימורים של פירות טרופיים)
  • 1 קופסת שימורים של חלב קוקוס או קרם קוקוס (לא "מי קוקוס")
  • קוביות קרח

הוראות הכנה

מכינים את הטפיוקה והפירות:

  1. מרתיחים את המים ומוסיפים להם את פניני הטפיוקה. מבשלים על אש קטנה מאוד ומערבבים לעתים קרובות, כדי למנוע הידבקות לסיר. מבשלים עד שהפנינים גדלות והופכות לשקופות לחלוטין (כ-20 דקות). מורידים מהאש, מוסיפים סוכר, מערבבים ומצננים.
  2. חותכים את הפירות לחתיכות קטנות.

מכינים קעריות אישיות:

  1. לכל קערית/כוס יוצקים כ-4 כפות טפיוקה ומעליהן 2-3 כפות חלב קוקוס. מוסיפים מעל את הפירות החתוכים, מקשטים בקוביות קרח ומגישים מיד.
דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם