קוטג' טופו

קוטג' טבעוני? זה לא אפשרי! אחרי שתנסו את הקוטג' טופו שלנו לא תוכלו להפסיק להכין אותו.

רמת קושי
קל
זמן כולל
10 דקות

מרכיבים

  • 12 כוס אגוזי קשיו
  • 13 כוס מים
  • 1 כף שמרי בירה (להשיג בחנויות טבע)
  • 1 כף שבבי בצל מיובש
  • 13 כפית אבקת שום
  • מלח
  • 3 כפות שמן זית
  • 300 גרם טופו קשה

הוראות הכנה

  1. טוחנים את אגוזי הקשיו עם כמחצית מהמים בבלנדר או במעבד מזון, עד לקבלת עיסה חלקה.
  2. מוסיפים את המים הנותרים, שמרי הבירה, שבבי הבצל, אבקת השום, והמלח, וממשיכים לערבל עד לקבלת עיסה אחידה.
  3. מוסיפים את השמן, תוך כדי ערבול במהירות גבוהה.
  4. מפוררים את הטופו במזלג ומערבבים. מומלץ למרוח לפני ההגשה מעט שמן זית מלמעלה, להוספת ברק.

טיפים

מומלץ למרוח על לחם בבוקר.

דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם