אהבת את המתכון?
יש לנו עוד המון מתכונים מדהימים וטיפים לבישול קל, בריא והכי חשוב – טעים, חינם באתגר 22.
אפשר להכין כמות גדולה או קטנה יותר של ריבה, מה שחשוב זה לדאוג שמשקל הסוכר יהיה חצי ממשקל האתרוגים.
המטרה של השלבים שלפני הבישול היא להוציא מהאתרוגים את המרירות. לכן ממש לא מומלץ לוותר עליהם.
אם אוהבים, אפשר להוסיף מיץ לימון או פרוסות לימון בזמן הבישול.
אפשר לשמור בצנצנת אטומה במקרר או במקפיא. אם שומרים במקפיא חשוב מאוד לא למלא את הצנצנת עד הסוף ולהשאיר כמה סנטימטרים רווח בין הריבה למכסה.