אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
כרובית בתנור
אי אפשר לא לאהוב כרובית. ירק כל כך טעים שמשתלב כמעט עם כל טעם. פה נתנו לה לזרוח בעצמה עם אפייה ומעט זעתר – מדהים!
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 30 דקות
- מנות
- 4 מנות
מרכיבים
- 1 כרובית
- מלח
- שמן זית
- זעתר
הוראות הכנה
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- מרתיחים מים בסיר ושמים את הכרובית שלמה עם מלח. מבשלים 10 דקות.
- מוציאים את הכרובית, מורחים בשמן זית. שמים בתנור עד שנהיה שחום, 15-20 דקות.
- מוציאים את הכרובית, מורחים בשמן זית שוב וזעתר ומחזירים לתנור ל2 דקות
0 תגובות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 27 דקות
- מנות
- 4 מנות
במיה מהירה ברוטב עגבניות
מתכון לבמיה מהירה ברוטב עגבניות, שתוכלו להכין גם במטבח לא מאובזר ובמקרים בהם רק מתחשק לכם לאכול משהו מהיר. בתאבון!
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה ו-10 דקות
תפוח אדמה מדורה
אין דבר שמסמל את ל"ג בעומר יותר מתפוח אדמה במדורה. לתפוח אדמה במדורה יש טעם מיוחד ומרקם מיוחד. בואו ללמוד איך להכין את תפוח האדמה המושלם גם במדורה וגם בבית מבלי להבעיר אש.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 4 שעות ו-30 דקות
- מנות
- 3 מנות
- מטבח
- יפני
סשימי טונה מאבטיח
המתכון היצירתי של vegaliciouslyeva לסשימי טונה טבעוני מאבטיח שבר את הרשת, והגיע הזמן שגם קוראי העברית ייהנו ממנו. החלק הקשה ביותר במתכון הזה הוא התכנון: האבטיח צריך להשתכשך במרינדה לפחות ארבע שעות. התמורה לסבלנות תהיה דג טונה נא טבעוני, שאפשר לאכול כמו שהוא בתור סשימי או לשים על הסושי או בתוכו.