אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
כרובית בתנור
אי אפשר לא לאהוב כרובית. ירק כל כך טעים שמשתלב כמעט עם כל טעם. פה נתנו לה לזרוח בעצמה עם אפייה ומעט זעתר – מדהים!
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 30 דקות
- מנות
- 4 מנות
מרכיבים
- 1 כרובית
- מלח
- שמן זית
- זעתר
הוראות הכנה
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- מרתיחים מים בסיר ושמים את הכרובית שלמה עם מלח. מבשלים 10 דקות.
- מוציאים את הכרובית, מורחים בשמן זית. שמים בתנור עד שנהיה שחום, 15-20 דקות.
- מוציאים את הכרובית, מורחים בשמן זית שוב וזעתר ומחזירים לתנור ל2 דקות
0 תגובות
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 55 דקות
- מנות
- 6 מנות
תבשיל תפוחי אדמה ופלפלים
תבשיל תפוחי אדמה ופלפלים, פשוט וקל להכנה.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 40 דקות
- מנות
- 4 מנות
תבשיל ירקות בניחוח אורגנו
קבלו מתכון פשוט מאוד לתבשיל ירקות בניחוח אורגנו, מושלם להגשה על אורז, קינואה או בורגול.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 40 דקות
- מנות
- 4
- מטבח
- הודי
אלו גובי
מתכון הודי קלאסי של תפוחי אדמה וכרובית מבושלים עם הרבה תבלינים.