רוטב חמוץ מתוק ביתי בקערה לצד אגרולים, אדממה וצ'ופסטיקסאלונה להברוטב חמוץ מתוק ביתי בקערה לצד אגרולים, אדממה וצ'ופסטיקסאלונה להבמבט מלמעלה על רוטב חמוץ מתוק ביתי בקערה לצד אגרולים וצ'ופסטיקסאלונה להב

רוטב חמוץ מתוק עם טוויסט

תכינו את האגרולים כי בזמן שתחממו אותם הרוטב הזה כבר מוכן. הורדנו את צבע המאכל שנמצא ברוטב המקורי והוספנו טוויסט שאפילו משפר את הטעם!

רמת קושי
קל
זמן כולל
5 דקות
מנות
210 גרם
מטבח
סיני אמריקאי

מרכיבים

  • 10 מ"ל מים
  • 50 גר' סוכר חום
  • 50 מ"ל חומץ אורז
  • 12 כפית קטשופ
  • 1 כפית קורנפלור
  • 1 כפית מים (לקורנפלור)

הוראות הכנה

  1. מרתיחים את המים, הסוכר וחומץ האורז עם הקטשופ בסיר קטן. טועמים ומתקנים לפי הטעם למי שאוהב יותר חמוץ/מתוק.
  2. בקערה קטנה מערבבים את הקורנפלור והמים ומוסיפים לרוטב.
  3. מביאים לרתיחה ל-2 דקות.

טיפים

הרוטב מתאים כתוספת למגוון מאכלים, ביניהם אגרולים.

דרגו את המתכון:
2 דירוגים, 5 מתוך 5
guest
0 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם