ממרח פקאנטי – מאגוזי פקאן

ממרח פקאנטי – מאגוזי פקאן

צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי

קבלו מתכון נפלא לממרח פקאן וטופו טעים מאוד. על הסנדוויץ' לארוחת הבוקר או לארוחת הערב – יסגור לכם את הפינה בכל זמן!

רמת קושי
קל
זמן כולל
10 דקות

מרכיבים

  • 1 בצל
  • חצי חבילת טופו
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 1 כוס אגוזי פקאן
  • 1 שן שום או יותר, לפי הטעם
  • פלפל שחור

הוראות הכנה

  1. לקצוץ את הבצל ולטגן אותו עד להזהבה.
  2. לטחון את כל המרכיבים במעבד מזון יד לקבלת מרקם אחיד וקטיפתי. הטחינה אורכת זמן רב ויש להפסיקה מדי פעם ולאסוף את מה שהצטבר על דפנות מכל מעבד המזון.
  3. אם הממרח יבש מדי, אפשר להוסיף כפית מים.
  4. לתקן לפי הטעם.
דרגו את המתכון:
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם

רמת קושי
קל
זמן כולל
20 דקות
מנות
8 מנות