אגרול טבעוני

אגרול טבעוני

מתכון לאגרול טבעוני, ממולא בירקות, טעים וקריספי. כי איך אפשר לסרב לאגרול מטוגן וחם?

רמת קושי
בינוני
זמן כולל
31 דקות
מנות
8 אגרולים

מרכיבים

 

  • 1 גזר
  • 14 כרוב לבן בינוני
  • 12 בצל לבן
  • 14 חבילת נבטים סיניים
  • 4 דפי אגרול (בצק סיגרים)
  • 3 כפות קמח
  • שמן לטיגון עמוק

הוראות הכנה

  1. חותכים את הגזר, הכרוב, והבצל לרצועות דקות מאוד (את הגזר אפשר לגרר במגרדת).
  2. מניחים את רצועות הירקות והנבטים בתוך מגבת נקייה ומייבשים ל-20 דקות לערך.
  3. מפשירים את דפי האגרול וחותכים לחצאים.
  4. מערבבים את הקמח עם מים עד לקבלת עיסה דביקה אך לא דלילה מדי.
  5. במרכז כל מחצית עלה שמים חופן של ירקות ונבטים; מקפלים את קצוות הבצק כלפי פנים, מגלגלים את המרכז עד הסוף ומדביקים בעזרת עיסת הקמח.
  6. מקפיאים לרבע שעה.
  7. מטגנים בשמן עמוק משני הצדדים עד להזהבה.
  8. מגישים חם. מומלץ להניח את האגרולים על נייר סופג שמן.

טיפים

מומלץ להגיש עם רוטב חמוץ מתוק, רוטב צ'ילי מתוק או רוטב סויה.

דרגו את המתכון:
6 דירוגים, 3.8 מתוך 5
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם