קראנץ׳ קורנפלקסורד אליהו-כהן

קראנץ׳ קורנפלקס

המתכון הזה נולד כשהילדים שלי רצו קראנץ׳ קורנפלקס. אחרי שסיימתי להתבאס מזה שנסטלה עוד לא שיווקו גרסה טבעונית לארטיק הזה, יצרתי בעצמי מתכון מוצלח ופשוט להכנה!

רמת קושי
קל
זמן כולל
שעה ו-45 דקות
מנות
7-8 ארטיקים

מרכיבים

לארטיקים:

להקפאה

  • תבניות ארטיק

לציפוי:

  • 12 כוס שוקולד לבן טבעוני
  • קורנפלקס טבעוני
  • 12 1 כפות שמן צמחי

הוראות הכנה

לארטיקים:

  1. מקציפים את הקצפת הצמחית וחלב הקוקוס המרוכז עד שמתקבלת קצפת רכה אך יציבה.
  2. מעבירים את התערובת לתבניות ארטיק.
  3. מכניסים למקפיא לכשעה וחצי עד שהארטיקים קפואים לחלוטין.

לציפוי:

  1. כשהארטיקים קפואים לחלוטין, ממיסים את השוקולד הלבן הטבעוני בכוס גבוהה.
  2. מפוררים פנימה קורנפלקס בכמות הרצויה, מוסיפים את השמן הצמחי – ומערבבים.
  3. טובלים כל אחד מהארטיקים בציפוי, ומניחים על נייר אפייה.
  4. מחזירים את הארטיקים להקפאה לכחצי שעה נוספת.

טיפים

חלב קוקוס מרוכז נמכר בחנויות שמתמחות בציוד לאפייה.

למתיקות מעודנת מחליפים 1/4 מהקצפת הצמחית בחלב צמחי. הארטיקים יהיו מוכנים מהר יותר ומתוקים פחות.

אפשר להקציף ידנית, אבל עדיף במיקסר.

דרגו את המתכון:
2 דירוגים, 4.5 מתוך 5
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם