פשטידת קישואים וגזראלונה להבפשטידת קישואים וגזראלונה להבחתיכה של פשטידת קישואים וגזראלונה להבפשטידת קישואים וגזר חתוכהאלונה להב

פשטידת קישואים וגזר

מתכון לפשטידת קישואים וגזר טעימה ופשוטה להכנה ללא ביצים, שבו השילוב בין הקמח לנוזלים "מדביק" את הפשטידה. מדוע עדיף ללא ביצים? למען הבריאות שלנו, ולמען האפרוחים.

רמת קושי
קל
זמן כולל
שעה
מנות
תבנית עגולה 24

מרכיבים

  • 3 קישואים קלופים
  • 1 בצל קצוץ או מגורד גס בפומפייה
  • 3 גזרים מגורדים גס בפומפייה
  • 12 כוס קמח תופח או 12 כוס קמח רגיל ו12 כפית אבקת אפייה
  • 4 כפות שמן
  • 3 כפות טחינה גולמית
  • 12 צרור שמיר קצוץ
  • תבלינים: מלח, פלפל ושום גבישי
  • 1 כפית אבקת מרק פטריות (אופציונאלי)
  • 3-4 כפות פירורי לחם

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור מראש לטמפרטורה של 190 מעלות.
  2. מגרדים בפומפייה גסה את הקישואים. סוחטים את הקישואים מהנוזלים.
  3. בקערה גדולה, מוסיפים לקישואים את כל הרכיבים חוץ מפירורי הלחם ומערבבים היטב.
  4. משמנים תבנית (24 ס"מ) ומעבירים לתוכה את התערובת.
  5. מפזרים מעל הפשטידה את פירורי הלחם.
  6. אופים בתנור למשך 45 דקות.
דרגו את המתכון:
245 דירוגים, 3.4 מתוך 5
guest
50 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם