נודלס תרד עם סייטן וירקותאלונה להבנודלס תרד עם סייטן וירקות במחבתאלונה להבנודלס תרד עם סייטן וירקותאלונה להב

נודלס תרד עם סייטן וירקות

מוקפצים זה החיים – והפעם, הכנו לכם מוקפץ של נודלס תרד עם סייטן וירקות, עשיר בחלבון, טעמים אסייתים מהמזרח הרחוק ושלל ירקות שיעשירו לכם את המנה בצבעים מדהימים!

רמת קושי
קל
מטבח
אסייתי

מרכיבים

  • 250 גרם נודלס תרד
  • 2 גזרים קלופים
  • 1 כוס גרעיני תירס
  • 1 פלפל אדום חתוך לרצועות
  • 3 שיני שום
  • 1 חב' סייטן, חתוך לקוביות קטנות
  • 1 פלפל חריף (אופציונאלי)

לרוטב

  • 2 כפות רוטב טריאקי
  • 1 כף רוטב סויה
  • 1 כף סירופ אגבה/מייפל/סילאן
  • 1 כף שמן זית

הוראות הכנה

  1. מפשירים את הסייטן וחותכים לקוביות.
  2. מבשלים את הנודלס במים עד להתרככות. מסננים מהמים ומוספים כף שמן זית, למניעת הדבקות.
  3. פורסים את הגזר לרצועות דקות בעזרת קולפן.
  4. מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים לתוכו את הגזר ושיני השום ומקפיצים במשך 2 דקות.
  5. מוסיפים את הסייטן, הפלפל האדום והפלפל החריף. מטגנים במשך 7 דקות תוך כדי ערבוב עד שהסייטן נהיה שחום קלות.
  6. מוסיפים את התירס ואת מרכיבי הרוטב. ממשיכים לערבב ולהקפיץ במשך 5 דקות נוספות.
  7. מסירים את המחבת מהאש, מערבבים את התערובת עם הנודלס, ומגישים.

טיפים

ניתן להחליף את נודלס התרד בנודלס ארוכים רגילים.

כמות הסייטן המומלצת למתכון היא כ-350-500 גרם.

דרגו את המתכון:
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם