נודלס תרד עם סייטן וירקות

מוקפצים זה החיים – והפעם, הכנו לכם מוקפץ של נודלס תרד עם סייטן וירקות, עשיר בחלבון, טעמים אסייתים מהמזרח הרחוק ושלל ירקות שיעשירו לכם את המנה בצבעים מדהימים!

רמת קושי
קל
מטבח
אסייתי

מרכיבים

  • 250 גרם נודלס תרד
  • 1 כוס גזר גמדי
  • 1 כוס גרעיני תירס
  • 1 פלפל אדום
  • 3 שיני שום
  • 1 חב' סייטן, חתוך לקוביות קטנות
  • 1 פלפל חריף

לרוטב

  • 2 כפות רוטב טריאקי
  • 1 כף רוטב סויה
  • 1 כף סירופ אגבה
  • 1 כף שמן זית

הוראות הכנה

  1. מבשלים את הנודלס במים עד להתרככות. מסננים מהמים ומוספים כף שמן זית, למניעת הדבקות.
  2. מבשלים את הגזר הגמדי בסיר עם מים למשך 10 דקות על אש גבוהה.
  3. מחממים שמן זית במחבת ומוסיפים לתוכו את התירס, פלפל חתוך גס, גזר, שיני שום וסייטן. מקפיצים במשך 5 דקות ומוסיפים את גרעיני התירס.
  4. מוסיפים למחבת את רוטב הטריאקי, רוטב הסויה, סירופ האגבה וכף שמן זית. ממשיכים לערבב ולהקפיץ במשך 5 דקות נוספות.
  5. מסירים את המחבת מהאש, מערבבים את התערובת עם הנודלס, ומגישים.
פורסם במקור במדור "שני צמחוני" ב-ynet.
דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם