
אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
מוקפץ קינואה עם ירקות בסגנון אסייתי הוא מנה נהדרת לארוחת הצהריים – שניתן לאכול בבית, במשרד או בלימודים. המנה הזו בריאה, צבעונית וססגונית – וכל ביס של המוקפץ האסייתי הזה שופע עושר של טעמים ומרקמים.
ניתן להשתמש בקינואה מונבטת, העשירה יותר בערכים תזונתיים. להנבטה, משרים את הקינואה למשך לילה, מסננים ומשאירים בכלי הנבטה (או כלי מחורר אחר, כגון מסננת). שוטפים במים פעמיים ביום, עד שלאחר 24 שעות נובט נבט. את הקינואה המונבטת יש להרתיח עם רבע מכמות המים הנדרשת לקינואה רגילה, ולבשל כ-5 דקות.
בתאבון!
אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
תענוג
כיף שאהבת! 🙂