סלט קינואה בקערה עם זיתים לידאלונה להבסלט קינואה עם זיתים ועגבניות מיובשותאלונה להבסלט קינואה עם עגבניות מיובשות וזיתים בקערהאלונה להבתקריב של סלט קינואה עם זיתים ועגבניות מיובשות בקערהאלונה להב

סלט קינואה

מתכון קיצי ופשוט לסלט שהוא ארוחה שלמה, מזינה ומשביעה. מתכונים נוספים עם קינואה

רמת קושי
קל
זמן כולל
50 דקות

מרכיבים

  • 1 כוס קינואה
  • 2 פלפלים צהובים
  • ½ כוס כפות זיתים שחורים משובחים
  • 8 עגבניות מיובשות, מושרות בשמן זית
  • 2 כפות בזיליקום טרי קצוץ
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 כפות חומץ בן יין
  • 1 כפית שום כתוש
  • מלח
  • פלפל שחור

הוראות הכנה

  1. מבשלים את הקינואה בסיר מכוסה עם שתי כוסות מים ומעט מלח. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות. בתום הבישול מניחים מגבת בין המכסה לסיר במשך 10 דקות.
  2. בינתיים חוצים את הפלפלים וקולים אותם בגריל במשך 20 דקות, קולפים את הקליפה וחותכים לקוביות קטנות. ניתן להכניס את הפלפלים הקלויים לשקית ניילון עד שיצטננו, כדי להקל על הקילוף.
  3. מגלענים את הזיתים, וחותכים לקוביות את העגבניות.
  4. שמים את כל שאר החומרים בקערה גדולה ומתבלים. מצננים ומגישים קר.
דרגו את המתכון:
guest
2 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
זיוה נחןם
זיוה נחןם
20 במרץ 2021 12:09

מדהים

רוני פורסטנברג
מנהל/ת
רוני פורסטנברג
21 במרץ 2021 13:10
תגובה ל  זיוה נחןם

כיף שאהבת! בתאבון 🙂

אולי יעניין אותך גם