סלט פסטה

סלט פסטה

צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי

זה סלט? זה פסטה? זה סלט פסטה! קבלו מתכון לסלט פסטה טעים ביותר עם ירקות גינה טעימים מאוד.

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 250 גרם פסטה (חצי חבילה) סלילים
  • 1 חציל גדול
  • 2 קישואים
  • 3 עגבניות גדולות ובשלות
  • 2 כפות שום כתוש
  • 3 כפות חומץ בן יין
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות עשבי תיבול טריים או מיובשים
  • מלח

הוראות הכנה

  1. מבשלים את הפסטה, מסננים ומעבירים לקערה.
  2. בינתיים קולים את החציל כחצי שעה עד להתרככותו.
  3. כשהחציל מוכן מוצאים את תוך החציל, קוצצים דק ומוסיפים לקערה.
  4. חותכים את הקישואים והעגבניות לפיסות קטנות, מקפיצים במחבת ומוספים לקערה.
  5. מוסיפים את השום, החומץ, השמן, עשבי התיבול ומלח לפי הטעם. מגישים קר.
דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם