סלט מלפפונים ופטריות שמפיניון מאודים בסגנון אסייתי

מלפפונים מוקפצים?! יש דבר כזה? אז כן, והסלט הזה לגמרי משגע! את הסלט הזה אפשר להגיש חם או קר, לארוחת צהריים או ערב, ואתם תהנו מכל רגע!

רמת קושי
קל
מטבח
אסייתי

מרכיבים

  • 2 מלפפונים
  • 1 חב' פטריות שמפיניון
  • שמן זית
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 10 פרוסות זנגביל כבוש
  • 1 לימון

הוראות הכנה

  1. חותכים את המלפפונים לרצועות ומנקים את הפטריות.
  2. מקפיצים את הפטריות ורצועות המלפפונים בווק על אש נמוכה, עם כף שמן זית.
  3. מוסיפים לווק את רוטב הסויה, את פרוסות הזנגביל הכבוש ושתי כפות מנוזלי השימור של הזנגביל. סוחטים פנימה את מיץ הלימון.
  4. ממשיכים לבשל במשך כ-20 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.

הצעת הגשה

ניתן להגיש חם או קר.

דרגו את המתכון:
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם