סלט חצילים בטחינה, באבא גנושראובן אילת

סלט חצילים

צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי

על חלה, בתוך סנדוויץ', או סתם בתור נשנוש – הסלט הזה ישדרג לכם כל מנה וארוחה.

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 2 חצילים בינוניים
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 2 שיני שום מעוכות
  • 2 כפות גדושות מיונז טופו (ניתן לרכוש בחנויות טבע)
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

  1. קולים את החצילים: מכניסים אותם בשלמותם לתנור במשך כ 45 דקות בחום גבוה.
  2. מצננים ומסירים את הקליפה. מרסקים את תוכן החצילים במזלג ו/או בסכין ומעבירים לקערה.
  3. מוסיפים את מיץ הלימון, את השום, את המיונז טופו ומתבלים.
  4. מצננים במקרר ומגישים קר.
דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם