
אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
המאכל המסורתי בגרסה הטבעונית המושלמת – קבלו מתכון לשקשוקה טופו מדהימה, עם כל הטעמים והריחות הנכונים! לארוחת בוקר או ערב, עם לחמניה חמה או פיתה ליד, מה עוד אפשר לבקש?
אפשר להוסיף ביחד עם הטופו קצת פטריות פורטובלו או שמפניון חתוכות (טריות או קפואות).
אפשר להוסיף לקראת סוף הבישול שמרי בירה ו/או שיבולת שועל.
אפשר להוסיף לשקשוקה גם קופסה קטנה של רסק עגבניות.
לטעם יותר ביצתי, אפשר לערבב את הטופו עם קצת מלח הודי שחור לפני ההוספה למחבת.
אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
ממליץ להוסיף 100 מ"ל מיים ו-2 כפיות של רסק עגבניות, בנוסף לרסק עגבניות (השתשתי ב-3 עגבניות במקום ב-2). אפשר גם להוסיף פלפל ירוק חריף פרוס דק (שלם או חצי שלם לפחות אוהבי החריף), ביחד עם השום, למי שרוצה קצת חריף.
המתכון מתאים לטמפרטורה יחסית נמוכה, אבל אם רוצים לבשל על אש חזקה\גבוהה כמו בשקשוקה אמיתית, אז כדי להוסיף את רסק העגבניות אחרי הוספת השום במתכון, כדי שרסק הטופו לא ישרף בתחתית המחבת.
עוד ניסיון מעניין שבזמנו עשיתי: הוספתי ככפית גרם מסלה אחרי הוספת הטופו, וזה בהחלט הוסיף טעם מעניין.
נשמע ממש טעים, הצעות מעולות 🙂 בתאבון!