
אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
חביתת קמח חומוס היא מקור מעולה לחלבון וברזל, וכמובן אינה מכילה כולסטרול כמו חביתת ביצים. למעשה הסיבים התזונתיים שבקמח חומוס עשויים לסייע בירידה של רמות כולסטרול בדם וגם יסייעו לתחושת שובע לאורך זמן.
לחביתה מקושקשת: מקשקשים מיד אחרי המזיגה למחבת, עד שנוצרים גושים קטנים ונחמדים. אפשר כמובן גם להכין מקושקשת טופו שיוצאת מדהים כל פעם מחדש.
לחביתת ירק: מוסיפים לבלילה עשבי תיבול קצוצים – פטרוזיליה, שמיר, ריחן או כל שילוב אחר (כדאי להוסיף גם מעט יותר מים).
לחביתה עם פטריות: מטגנים בצל ופטריות (שמפיניון, פורטבלו או אורניות נקיות), מערבבים עם הבלילה הבסיסית ומחזירים למחבת.
לחביתה עם ירקות מגוררים (לביבה משודרגת): מגררים לבלילה בצל, גזר וקישוא (או כל ירק אחר שאפשר לאכול בלי בישול ארוך) ומטגנים מעט יותר זמן מהרגיל.
לחביתה אקזוטית: מוסיפים לבלילה קרם קוקוס וקארי, ומקבלים חביתה הודית מעניינת.
אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
אני כבר מכינה את המתכון הזה באופן קבוע!
היי, מישהו יודע למה החביתה נדבקת לי למחבת? הכנתי פעמיים ושמתי לא מעט שמן ובכל זאת נדבק והורס את החביתה
היי שמרית, יכול להיות שיש לך קמח מחומוס קלוי? קשה מאוד ליצור חביתה מקמח כזה.
חשוב לשים לב גם שהמחבת צריכה להיות מאוד חמה לפני ששופכים לתוכה את הבלילה. גם להכין בלילה מעט פחות נוזלית יכול לעזור. נשמח לעדכון אם מסתדר ❤️ בתאבון!