אהבת את המתכון שלנו?
יש לנו עוד המון מתכונים מדהימים וטיפים לבישול קל, בריא והכי חשוב – טעים, חינם באתגר 22.
לחביתה מקושקשת: מקשקשים מיד אחרי המזיגה למחבת, עד שנוצרים גושים קטנים ונחמדים. אפשר כמובן גם להכין מקושקשת טופו שיוצאת מדהים כל פעם מחדש.
לחביתת ירק: מוסיפים לבלילה עשבי תיבול קצוצים – פטרוזיליה, שמיר, ריחן או כל שילוב אחר (כדאי להוסיף גם מעט יותר מים).
לחביתה עם פטריות: מטגנים בצל ופטריות (שמפיניון, פורטבלו או אורניות נקיות), מערבבים עם הבלילה הבסיסית ומחזירים למחבת.
לחביתה עם ירקות מגוררים (לביבה משודרגת): מגררים לבלילה בצל, גזר וקישוא (או כל ירק אחר שאפשר לאכול בלי בישול ארוך) ומטגנים מעט יותר זמן מהרגיל.
לחביתה אקזוטית: מוסיפים לבלילה קרם קוקוס וקארי, ומקבלים חביתה הודית מעניינת.