
אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
אפונה יבשה בדומה לקטניות אחרות מהווה מקור מעולה לחלבון ולברזל. מרק האפונה שלפניכם יכול להוות ארוחה טעימה ומשביעה בזיל הזול.
לקבלת מרקם קטיפתי ניתן להעביר את המרק במעבד מזון או בבלנדר.
ניתן להמיר את האפונה בעדשים: 3/4 כוס עדשים כתומות ו-3/4 כוס עדשים ירוקות.
כדאי לפזר מעט שמרי בירה בעת ההגשה.
מחפשים מנה עיקרית אחרי המרק? נסו את קציצות העדשים המושלמות שלנו ואולי תתאהבו.
למתכוני מרקים נוספים.
אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
יצא מושלם! הוספתי גם אבקת מרק, בהרט וכורכום, וגם בטטה כי נשאר לי 🙂
נשמע מעולה! כיף שאהבת 🙂
האם יש צורך להשרות את האפונה קודם? ולכמה זמן
גם אני שואלת, להשרות? כמה זמן?
היי שרה, לא חייבים להשרות אפונה אבל מומלץ להשרות ל-12 שעות, זה גורם לה להתעכל יותר בקלות ולהתרכך מהר יותר.
היי רחל, לא חייבים להשרות אפונה אבל מומלץ להשרות ל-12 שעות, זה גורם לה להתעכל יותר בקלות ולהתרכך מהר יותר.
כמה ml. זה כוס וחצי?
היי שרי, הכוונה לגרמים? אם כן, כוס וחצי זה 340 גרם 🙂
לכמה מנות מספיק הכמויות האלה?
גם אני שואלת ,לא רשום לכמה מנות
8 מנות 🙂
8 מנות 🙂