אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
מומלץ להגיש את הקציצות ברוטב עגבניות על מצע של אורז.
הוספת סודה לשתיה אינה הכרחית אך נותנת לקציצות מרקם יותר אוורירי (אפשר להחליף גם בשקית של אבקת אפיה).
מטרת הטיגון הקל של הקציצות היא למנוע התפרקות שלהן ברוטב העגבניות. ניתן גם לאפות את הקציצות במקום לטגן.
אם יש לכם מעבד מזון גדול וטוב ואתם רוצים לקצר תהליכים, אפשר לטחון את כל המרכיבים בבת אחת. זה יפגע מעט במרקם אבל זה עדיין יהיה מאוד טעים.
במקום כדורים אפשר גם ליצור מהעיסה קציצות או בורגרים קטנים ולאכול בלחמניה.