
אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
אגב, ידעתם שקטניות הן מקור מעולה לחלבון, ברזל ואבץ? בכוס אחת של קטניות מבושלות יש אותה כמות ברזל כמו בחצי קילו של חזה עוף! נסו את אתגר 22 לעוד מתכונים ומידע תזונתי!
אם אין לכם מעבד מזון אפשר להשתמש בבלנדר מוט או אפילו במזלג לשם ערבוב. במקרה זה מומלץ לבשל את העדשים 15-30 דקות.
מומלץ להגיש בצלחת, לצד דגן וירקות מבושלים או טריים, או בלחמנייה עם ירקות טריים וקטשופ או כל רוטב אחר שאוהבים מעל.
במקום עדשים אפשר להשתמש בכוס שבבי סויה וחצי כוס מים רותחים. במקרה זה, אין צורך במעבד מזון.
מחפשים מתכון קצת אחר? יש לנו מתכון לקציצות ברוטב עגבניות טעימות במיוחד! למתכוני קציצות נוספים.
אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
טעים, טעם דומה לפלאפל
אפשר עם עדשים כתומות במקום ירוקות ?
מתכון מעולה! מזכיר פלאפל 🙂
מתכון ממש טעים! השתמשתי בעדשים ירוקות שהנבטתי. דבר נוסף, לא הוספתי מים כמו שכתוב במתכון, לא היה צורך!