מתכון: פסטה באבוקדו
רשימת המרכיבים
- (עבור חבילת פסטה אחת)
- 2 אבוקדו
- חצי כוס עגבניות מיובשות קצוצות
- חצי כוס תרד טרי קצוץ
- 2 כוסות חלב סויה
- 1.5 כוסות פטריות חצויות
- מעט אגוזי מלך – לפי הטעם
- חצי בצל קצוץ דק – לא חובה
- כפית מיץ לימון
- כף בזיליקום מיובש קצוץ או רבע כוס בזיליקום טרי קצוץ
- כף שום כתוש
- שמן זית
הוראות הכנה
- לחתוך אבוקדו אחד לקוביות בגודל סנטימטר על שני סנטימטר בקירוב.
- למעוך את האבוקדו השני ולהוסיף לעיסה את מיץ הלימון, חלב הסויה ומעט מלח ופלפל.
- לטגן במשך כמה דקות על אש קטנה למדי את השום, הפטריות והבצל עם מעט מאוד שמן זית, ולהוסיף את העגבניות, האגוזים, התרד והבזיליקום.
- להוסיף את מחית האבוקדו וחלב הסויה עד שהרוטב מתחיל לבעבע.
- להוסיף את חתיכות האבוקדו להוסיף לבשל במשך כמה דקות על אש נמוכה מאוד.
- להגיש עם פסטה פטוצ'יני או פנה.
מתכון: kooks, פורום צמחונות וטבעונות בנענע

( 9 גולשים דירגו את המתכון עד כה )