מה נאכל במקום דגים?
מחריימה ועד סושי – שפע מתכונים נטולי-דגים
ריכזנו עבורכם שפע של מתכונים נהדרים מרחבי הרשת לאנשים שאוהבים דגים – ומעדיפים לתת להם לשחות בנחת (למה זה חשוב? הנה 5 סיבות טובות לא לאכול דגים). לפני המתכונים לחריימה טבעוני וקציצות אחרות, כמה טיפים שיעזרו לכם להוציא את הדגים מהצלחת:
- מתגעגעים לטעם של ים? זה הזמן להכיר אצות. מומלץ להתחיל באצות וואקאמה, שאפשר לקנות מיובשות, להשרות 5 דקות במים קרים ולהוסיף לתבשילים, סלטים ומרקים.
- נפרדתם מהטונה והסלט לא משביע? נסו להוסיף גרגרי חומוס או עדשים – תוספת בריאה ועשירה בחלבון.
- ומה עם אומגה 3? עדיף להשיגה מאגוזי מלך, זרעי פשתן או צ'יה. קראו עוד על אומגה 3
- שיהיה לנו דג שמח: במקום ראש של דג על שולחן החג אפשר להגיש ראש שום צלוי בתנור, ראש סלרי, ראש כרובית, או ראש כרוב פרוס לסלט. עצות לראש השנה טבעוני ושמח לנו, ולכל היצורים החיים!
בהשראת קציצות דגים (חריימה)




בהשראת טונה
מתכון מצולם לסלט כמו טונה של האי הטבעוני - אלינה אימס
ועוד כמה מתכונים לסלט טונה טבעוני:
- ממרח טונה טבעוני מגרגרי חומוס אפשר גם עם רוטב צ'ימיצ'ורי - טבעוני לכל כיס
- סלט טונה טבעוני משקדים וגרעיני חמניה - אנט קליינפלד
- סלט טונה של אביב יפת
פיש אנד צ'יפס


קרפצ'יו וסביצ'ה


מתכון לרצועות בסגנון סלמון של האי הטבעוני - אלינה אימס
סושי טבעוני


סושיות ומסעדות יפניות ידידותיות לטבעונים




קוויאר טבעוני (כן, יש דבר כזה...)

