אצבעות דג טבעוניות

אצבעות דג טבעוניות

מאכל הילדות האהוב בגרסה הטבעונית המושלמת – אצבעות טופו בסגנון אצבעות דג. מתכון טעים כל כך שלא דורש כמעט מאמץ.

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 200 גרם טופו מעושן

לבלילה

  • 120 גרם קמח
  • 180 מ"ל מים
  • 12 לימון סחוט
  • 1 אצת נורי
  • 2 כפות תבלין לדג
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 2 כפות רוטב סויה

לתערובת פירורי הלחם

  • 180 גרם פירורי לחם
  • 1 כפית פפריקה מעושנת

הוראות הכנה

הכנת הבלילה

  1. שמים בקערה את הקמח, המים, לימון, אצה, תבלין לדג, מלח ופלפל ומערבבים היטב עד שאין גושים.
  2. מוסיפים לתערובת את רוטב הסויה, ועוברים להכנת השניצלים.

הכנת פירורי הלחם והשניצלים

  1. מערבבים בקערה את פירורי לחם ביחד עם הפפריקה המעושנת.
  2. חותכים את הטופו לפרוסות ארוכות ("אצבעות").
  3. טובלים כל פרוסה בבלילה, ולאחר מכן מעבירים לתערובת פרורי הלחם ומצפים מכל צידי הפרוסה.
  4. מטגנים בשמן עד להשחמה.

הצעת הגשה

מומלץ להגיש לצד רוטב מיונז או איולי טבעוני, וסלט מרענן קטן.

דרגו את המתכון:
3 דירוגים, 4.3 מתוך 5
guest
3 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם