אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
כדאי להגיש על אורז, בבגט או בפיתה, לצד טחינה וסלט עגבניות, כוסברה ובצל.
אפשר להכין כמות כפולה של הסויה ולאחסן חצי מהנתחים במקרר למשך 5 ימים או במקפיא, ולהוציא כשרוצים להכין מהם עוד שווארמה, טחון, מוקפץ וכו'.
הכמויות מתאימות למחבת גדולה (32 ס"מ). למחבתות קטנות יותר יש להתאים את הכמות כך שכל הנתחים יגעו במחבת.
בהכנת נתחי הסויה מומלץ לחזור על הוראות 1+2 אך לא הכרחי.