בורגר טבעוני בסגנון דג

בורגר טבעוני בסגנון דג

צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי

המבורגר? דג?! אולי… דגבורגר? או שבכלל המבודג? והוא בכלל טבעוני!

הכנו לכם מתכון להמבורגר טבעוני בסגנון דג, לא פחות ממושלם – התענוג מובטח!

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 200 גרם טופו מעושן
  • 1 דף אצת נורי
  • 1 כפית חרדל
  • 1 כף רוטב סויה
  • 3 כפות שמן
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 3 תפוחי אדמה מבושלים וקלופים
  • 3 כפות קמח תפוחי אדמה
  • פירורי לחם
  • שמן לטיגון

הוראות הכנה

  1. מפוררים לתוך מעבד מזון את הטופו.
  2. מוסיפים למעבד את האצה, החרדל, רוטב הסויה, שמן ומלח ופלפל, וטוחנים עד לקבלת עיסה משחתית.
  3. חותכים את תפוחי האדמה לקוביות בינוניות ושמים בקערה.
  4. מוסיפים את תערובת הטופו ממעבד המזון לתפוחי האדמה, ובעזרת מזלג מועכים עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. מוסיפים את קמח תפוח אדמה ומערבבים עד לקבלת תערובת יציבה.
  6. בעזרת הידיים, לוקחים חופן מתערובת ההמבורגר ומכינים קציצות המבורגר לפי הגודל הרצוי.
  7. מצפים בפירורי לחם מכל הצדדים.
  8. מטגנים מכל צד עד להשחמה.

הצעת גיוון והגשה

אם אין לכם טופו מעושן, ניתן לשים במקום גם טופו רגיל + 1 כפית פפריקה מעושנת.

מומלץ להגיש בלחמניית המבורגר, עם מיונז טבעוני, בצל סגול, עגבנייה, ועלי רוקט.

דרגו את המתכון:
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם