אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
לתוספת מתיקות וטעם מטגנים בשמן קוקוס.
אפשר להשתמש בשמן זית בתנאי שטעמו עדין.
ניתן להכין כמצה בריי אחת גדולה, אבל יהיה יותר קשה להפוך אותה. כשמכינים מציות קטנות הכי נוח להפוך אותן עם מרית מצד אחד וכף עץ או סיליקון שדוחפת אותן אליה בעדינות מצד שני.
כמו פנקייקים, גם כאן הנגלה השנייה שעושים על המחבת בדרך כלל מוצלחת יותר. אם צריך מוסיפים שמן למחבת.
מומלץ לפזר מעל סוכר וקינמון לאפקט קראנץ' מתוק. אבל אפשר להגיש עם תוספות מתוקות אחרות, כמו אבקת סוכר, צימוקים, שמנת מתוקה טבעונית וממרח שוקולד השחר פרווה.