
אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
למרות הניסיונות לערער על מעמד הגפילטע, כל הרוטב האדום והחריף שבעולם לא יכבה את התשוקה לאפרוריות הג'לטינית שיושבת עמוק בלב של אוהבי הגפילטע. המתכון הזה מומלץ למי שגעגועים בלבו לא רק למראה אלא גם לטעמה של הקציצה המתקתקה. שילוב של שני סוגי אצות ייתן את טעם הים הפראי, ואגר-אגר (ג'לטין טבעוני) יעניק מרקם יציב (המרכיבים זמינים בכל חנות טבע וגם בחלק מהסופרמרקטים). הדבר המרכזי שקצת שונה הוא הצבע – האפרוריות מפנה חלק ממקומה לגוונים חיים של ירוק, שישתלבו יפה עם החזרת. זה ממש מתכון גפילטע פיש טבעוני מנצח!
המתכון הזה מאפשר לך להציל את חייהם של שני דגי קרפיון! מדוע שניים? כי על כל דג בריכה שמגיע לצלחת יש לפחות דג או דגיג אחד שמתו בבריכת הדגים. רוצים לעצור את זה? הצטרפו בחינם לאתגר 22 לנסות תזונה מהצומח במשך 22 יום בליווי מדריכים ותזונאיות קליניות!
* מומלץ "לסחוט" את הטופו לפני שטוחנים בבלנדר (לשים את הטופו במסננת וללחוץ עד שיוצאים מים). לאוהבים קציצות שמנות יותר ניתן להוסיף גם שמן קנולה או שמן אחר בטעם ניטרלי.
** את שאריות הציר אפשר להרתיח שוב, ואז לשמור כרוטב.
רוצים עוד? הכנו לכם מתכון גפילטע פיש צמחוני נוסף!
אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22