חנוכה הוא יום חגם של אוהבי הטיגון: לביבות, סופגניות וספינג', ואם אפשר בתוספת ריבה איכותית או קרם שוקולד עשיר – אפילו עוד יותר טוב. כמובן שאפשר גם לאפות, או להשתמש רק במעט שמן, אבל פעם בשנה אפשר גם לשמוח על נס פך השמן.
הכנת לביבות בלי ביצים היא הרבה יותר פשוטה ממה שבדרך-כלל חושבים. ברוב הלביבות והקציצות, מה שמדביק את התערובת זה שילוב של קמח ונוזל כלשהו. למי שתוהה למה עדיף לבשל ולאפות בלי ביצים, הנה 5 סיבות להוציא את הביצים מהמטבח.
לא מעוניינים להכין בעצמכם סופגניות? תשמחו לדעת שכיום מוכרים סופגניות טבעוניות בכל רחבי הארץ. לרשימה חלקית של מאפיות וקונדטוריות שמוכרות סופגניות טבעוניות.