אהבת את המתכון שלנו?
יש לנו עוד המון מתכונים מדהימים וטיפים לבישול קל, בריא והכי חשוב – טעים, חינם באתגר 22.
עדיף להשתמש בקמח כוסמין, אבל אם אין גם קמח רגיל או קמח טף יעשו את העבודה.
אם אין בקבוק לחיץ, אפשר להשתמש במצקת. הלביבות יהיו פחות עגולות, אבל עדיין טעימות.
אפשר לשמור את הבלילה בבקבוק במקרר למשך שלושה ימים. רק לא לשכוח לנער לפני השימוש החוזר.
כשהלביבות במחבת, אפשר לפזר מעליהן תוספות כמו שוקולד צ'יפס, בננות, אוכמניות וכו'. ואז להוסיף עוד מהבלילה כדי לכסות את התוספות.
ניתן להגיש עם פירות, אגוזים, סירופ מייפל או רוטב שוקולד.