רושטיאוריון אנטהרושטיאוריון אנטה

רושטי

רושטי – לביבת הענק השוויצרית שתעשה לכם את היום!

רמת קושי
קל
זמן כולל
50 דקות
מנות
לביבה גדולה

מרכיבים

  • 3 תפוחי אדמה
  • 2 גבעולי בצל ירוק
  • מלח פלפל לפי הטעם
  • שמן לטיגון

הוראות הכנה

  1. חותכים את תפוחי האדמה לקוביות גדולות ומבשלים עד כמעט ריכוך (הם צריכים להתרכך אבל עדיין להיות נגיסים).
  2. לאחר שתפוחי האדמה התקררו, מגרדים אותם בחלק הגדול של הפומפיה.
  3. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, שני גבעולי בצל ירוק קצוצים לעיגולים ומערבבים בגסות. (לא אמורה להיות בלילה חלקה אלא ״לביבתית״).
  4. מחממים שמן במחבת, וכשהוא רותח מוסיפים את כל הבלילה יחד ומשטחים אותה לגובה אחיד. מקטינים את האש ומכסים.
  5. ממשיכים לבשל עד שהצד התחתון שחום לחלוטין, הופכים בזהירות ומבשלים עד שהצד השני משחים גם.

הצעת הגשה

מומלץ להגיש עם גבינה טבעונית וירקות חתוכים.

דרגו את המתכון:
2 דירוגים, 4.5 מתוך 5
guest
1 תגובה
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם