לביבות עם אפונה ואבוקדו

3
צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי

מתכון ללביבות אבוקדו ואפונה טעימות במיוחד! לא רק לחנוכה 🤤

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 600 גר' תפוחי-אדמה
  • 1 אבוקדו
  • 1 כוס אפונה מופשרת
  • 4 שיני שום
  • 12 כוס קמח מלא
  • 12 כפית מלח
  • 14 כפית פלפל שחור
  • שמן לטיגון

הוראות הכנה

  1. קולפים את תפוחי-האדמה, חותכים לרבעים או לשמיניות, ומבשלים בסיר מים כחצי שעה, עד להתרככות.
  2. מסננים את תפוחי-האדמה ומעבירים לקערה. מוסיפים את האבוקדו ומועכים עד לקבלת תערובת חלקה.
  3. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
  4. בידיים רטובות יוצרים מהתערובת לביבות שטוחות, ומטגנים משני הצדדים על אש נמוכה עד להשחמה.

אולי יעניין אותך גם