מבט מלמעלה על תבשיל עם פתיתי סויה, אספרגוס, גזר, תירס ונבטים בתוך מחבת לצד קערת אורז וכף הגשהאלונה להבתבשיל עם פתיתי סויה, אספרגוס, גזר, תירס ונבטים בתוך מחבת לצד קערת אורז וכף הגשהאלונה להבמבט מקרוב על תבשיל עם פתיתי סויה, אספרגוס, גזר, תירס ונבטיםאלונה להב

תבשיל סויה, אספרגוס, גזר, תירס ונבטים

מעבר להיותו של התבשיל הזה עשיר בחלבון, ושלל ערכים תזונתיים אחרים המזינים אותנו, התבשיל הזה קל להכנה וירים את הרמה של הארוחה.

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 12 צרור אספרגוס
  • שמן לטיגון
  • 1 בצל
  • 1 כוס פתיתי סויה מבושלים (רצוי מאורכים)
  • 400 גרם גזר גמדי (מופשר)
  • 1 כוס נבטים סיניים
  • 1 קופסת שימורי תירס גמדי
  • 13 כוס רוטב סויה
  • 3 כפות סילאן

הוראות הכנה

  1. חותכים את גבעולי האספרגוס לארבעה חלקים, חולטים במים רותחים כ-5 דקות ומסננים.
  2. בינתיים קוצצים את הבצל ומטגנים אותו עד להזהבה.
  3. מוסיפים למחבת את פתיתי הסויה, הגזר, האספרגוס, הנבטים והתירס ומערבבים.
  4. מוסיפים את רוטב הסויה והסילאן, מערבבים ומבשלים כ-10 דקות, עד להתרככות הנבטים.
דרגו את המתכון:
4 דירוגים, 4 מתוך 5
guest
0 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם