אהבת את המתכון שלנו?
יש לנו עוד המון מתכונים מדהימים וטיפים לבישול קל, בריא והכי חשוב – טעים, חינם באתגר 22.
לא כדאי לטגן את הבצל. זה גם יותר עבודה וגם פחות טעים.
חשוב לא לשכוח את הטבית בתנור ליותר מ-15 שעות, זה פוגע בטעמים.
לא כדאי לעשות שינויים בפעם הראשונה (גם לא בכמות המים). מומלץ להכין פעם אחת כמו במתכון, ורק אחר כך לעשות שינויים.
נשמר עד 5 ימים במקרר. עדיף לחלק לכמה מנות ולשמור בקופסאות אחסון איכותיות (רצוי מזכוכית). עדיף לא להקפיא.
למרות הפפריקה החריפה המנה לא יוצאת חריפה, אבל אם לא אוהבים, או ממש רגישים לחריף – אפשר לוותר.