קינואה באפונענע

72
צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי

מתכון פשוט וטעים לקינואה באפונענע- קינואה עם אפונה ונענע.

רמת קושי
קל
זמן כולל
25 דקות
מנות
4 מנות

מרכיבים

  • 1 בצל גדול
  • 6 שיני שום
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כוס קינואה
  • 2 כוסות מים רותחים
  • 1 כוס אפונה (קפואה או טרייה)
  • 15 גבעולי נענע קצוצים (עלים בלבד)
  • 1 כפית פפריקה
  • 12 כפית מלח
  • 14 כפית פלפל שחור

הוראות הכנה

  1. קוצצים את הבצל והשום ומטגנים בשמן זית עד להזהבה.
  2. מוסיפים את הקינואה ומערבבים. מוסיפים 2 כוסות מים רותחים ומכסים.
  3. אחרי 10 דקות מוסיפים את האפונה, הנענע והתבלינים ומבשלים 10 דקות נוספות.
  4. מגישים חם.

אולי יעניין אותך גם