אהבת את המתכון שלנו?
יש לנו עוד המון מתכונים מדהימים וטיפים לבישול קל, בריא והכי חשוב – טעים, חינם באתגר 22.
קינואה באפונענע
צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי
מתכון פשוט וטעים לקינואה באפונענע- קינואה עם אפונה ונענע.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 25 דקות
- מנות
- 4 מנות
מרכיבים
- 1 בצל גדול
- 6 שיני שום
- 2 כפות שמן זית
- 1 כוס קינואה
- 2 כוסות מים רותחים
- 1 כוס אפונה (קפואה או טרייה)
- 15 גבעולי נענע קצוצים (עלים בלבד)
- 1 כפית פפריקה
- 1⁄2 כפית מלח
- 1⁄4 כפית פלפל שחור
הוראות הכנה
- קוצצים את הבצל והשום ומטגנים בשמן זית עד להזהבה.
- מוסיפים את הקינואה ומערבבים. מוסיפים 2 כוסות מים רותחים ומכסים.
- אחרי 10 דקות מוסיפים את האפונה, הנענע והתבלינים ומבשלים 10 דקות נוספות.
- מגישים חם.
2 תגובות
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- בינוני
- מטבח
- הונגרי
גולאש הונגרי מפתיתי סויה
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 40 דקות
- מנות
- 4 מנות
תבשיל ירקות בניחוח אורגנו
קבלו מתכון פשוט מאוד לתבשיל ירקות בניחוח אורגנו, מושלם להגשה על אורז, קינואה או בורגול.
- רמת קושי
- קל
- מנות
- 4 מנות
- מטבח
- הודי
תבשיל ירקות בקארי
תבשיל ירקות בקארי הוא מנה מופלאה ומשביעה שעומדת בזכות עצמה, ומומלצת להגשה על אורז לבן ובעיטור כוסברה טרייה.