תבשיל חומוס, בצל וצימוקיםענבל פולאקתבשיל חומוס, בצל וצימוקיםענבל פולאק

תבשיל חומוס, בצל וצימוקים

דיאטנית קלינית

התבשיל הזה מצוין לערב ראש השנה או ערב פסח, אבל הוא ישתלב מצוין גם בכל ארוחה אחרת. קבלו מתכון סופר טעים לתבשיל חומוס עם בצל וצימוקים שפשוט תעופו עליו!

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 4 בצלים
  • 4 שיני שום
  • 2 כפיות קארי
  • 1 כפית מלח
  • 12 כפית פלפל שחור
  • 3 כוסות גרגרי חומוס מבושלים
  • 1 כוס צימוקים
  • 2 כפות מיסו (אפשר להחליף ברוטב סויה)
  • 12 כוס מים
  • מעט שמן לטיגון

הוראות הכנה

  1. מטגנים את הבצל בסיר למשך כ-10 דקות, עד שהוא מתחיל להזהיב.
  2. מוסיפים את השום והתבלינים וממשיכים לטגן 3-2 דקות נוספות.
  3. מוסיפים את גרגירי החומוס והצימוקים, מערבבים היטב וממשיכים לטגן 3-2 דקות נוספות.
  4. מערבבים את המיסו בחצי כוס מים ומוסיפים לסיר
  5. מערבבים, מכסים את הסיר ומבשלים למשך 10 דקות נוספות.
דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם