תבשיל סויה, אספרגוס, גזר, תירס ונבטים

צוות אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי

מעבר להיותו של התבשיל הזה עשיר בחלבון, ושלל ערכים תזונתיים אחרים המזינים אותנו, התבשיל הזה גם ירים לכם את הרמה של הארוחה.

 

רמת קושי
קל

מרכיבים

  • 12 צרור אספרגוס
  • שמן לטיגון
  • 1 בצל
  • 1 כוס פתיתי סויה מבושלים (רצוי מאורכים)
  • 400 גרם גזר גמדי (מופשר)
  • 1 כוס נבטים סיניים
  • 1 קופסת שימורי תירס גמדי
  • 13 כוס רוטב סויה
  • 3 כפות סילאן

הוראות הכנה

  1. חותכים את גבעולי האספרגוס לארבעה חלקים, חולטים במים רותחים כ-5 דקות ומסננים.
  2. בינתיים מטגנים את הבצל עד להזהבה.
  3. מוסיפים למחבת את פתיתי הסויה, הגזר, האספרגוס, הנבטים והתירס ומערבבים.
  4. מוסיפים את רוטב הסויה והסילאן, מערבבים ומבשלים כ-10 דקות, עד להתרככות הנבטים.
דרגו את המתכון:
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם