סאג – תבשיל תרד בחלב קוקוסענבל פולאק

סאג – תבשיל תרד בחלב קוקוס

סאג הוא תבשיל ירק נפוץ במטבח ההודי, מעין פירה על בסיס תרד (או, לעתים, עלים ירוקים אחרים). מומלץ להגיש אותו בליווי אורז או צ'פאטי (פיתה הודית).
רמת קושי
קל
מטבח
הודי

מרכיבים

  • 4 כפות שמן זית לטיגון
  • 2 בצלים, חתוכים לקוביות
  • 1 כף סוכר
  • 2 שיני שום קצוצות
  • מלח ופלפל, לפי הטעם
  • 800 גרם תרד קצוץ (טרי או קפוא)
  • 12 כוס חלב קוקוס
  • 12 כפית גראם מסאלה

הוראות הכנה

  1. במחבת גדולה מטגנים את הבצל הקצוץ ב-4 כפות שמן זית, עד להזהבה.
  2. מוסיפים את הסוכר, השום, המלח והפלפל.
  3. לאחר כשתי דקות טיגון מוסיפים את התרד. (אם משתמשים בתרד קפוא במקום בטרי רצוי להפשירו במיקרוגל לפני כן).
  4. ממשיכים לטגן על אש נמוכה במשך כ-15 דקות.
  5. מוסיפים את חלב הקוקוס ואת הגראם מסאלה וטוחנים היטב בבלנדר.

הצעת הגשה

מומלץ להגיש על מצע של אורז או צ'פאטי (פיתה הודית).

דרגו את המתכון:
12 דירוגים, 2.7 מתוך 5
guest
4 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם

רמת קושי
קל
זמן כולל
25 דקות
מנות
4 מנות
מטבח
מרוקאי
סלט עלי סלק מבושל בסגנון מרוקאי