תבשיל גולאש הונגרי טבעוני, עם תפוחי אדמה, פלפלים ונתחי סויה לצד אורז לבןאלונה להבמבט מלמעלה על תבשיל טבעוני של גולאש הונגרי עם נתחי סויה, פלפלים ותפוחי אדמה לצד קערת אורזאלונה להבתבשיל גולאש הונגרי עם נתחי סויה, פלפלים ותפוחי אדמה לצד צלחת אורז לבןאלונה להבתקריב על תבשיל גולאש הונגרי עם נתחי סויה, פלפלים ותפוחי אדמהאלונה להב

גולאש הונגרי מפתיתי סויה

רמת קושי
בינוני
מטבח
הונגרי

מרכיבים

  • 1 בצל קצוץ
  • 3 תפוחי אדמה, חתוכים לקוביות
  • 1 פלפל אדום, חתוך לקוביות
  • 1 פלפל ירוק, חתוך לקוביות
  • 2 עגבניות קצוצות
  • 1 כוס פתיתי סויה (הסוג הגדול יותר)
  • 4 עלי דפנה
  • תבלינים: פפריקה חריפה, פפריקה מתוקה, מלח, פלפל

הוראות הכנה

  1. להשרות את פתיתי הסויה במים רותחים למשך כ-20 דקות (הפתיתים יספחו מים עד פי 4 מגודלם)
  2. לסנן ולשטוף את הפתיתים מתחת למים זורמים ולסחוט את הפתיתים עם הידיים אפשר לראות הסבר כיצד לעשות זאת כאן: youtube.com/watch?v=oVcvLaBa2_A
  3. לטגן את הבצל עד להזהבה קלה, בסיר לחץ פתוח.
  4. להוסיף את הפלפלים והעגבניות ולבחוש עד שהם סמרטוטיים.
  5. להוסיף את הפתיתים הסחוטים ותפוחי האדמה. להוסיף מים עד לכיסוי התבשיל.
  6. להוסיף את התבלינים.
  7. לסגור את סיר הלחץ ולבשל כחצי שעה, או עד שהתבשיל סמיך.
דרגו את המתכון:
3 דירוגים, 5 מתוך 5
guest
4 תגובות
תגובות מובילות
תגובות חדשות תגובות קודמות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם