תבשיל לוביה ומנגולדאוריון אנטהתבשיל לוביה ומנגולדאוריון אנטהתבשיל לוביה ומנגולדאוריון אנטה

תבשיל לוביה ומנגולד

תבשיל נפלא של לוביה ומנגולד – מלא בטעמים וערכים תזונתיים, קל להכנה ומשביע.

רמת קושי
קל
זמן כולל
שעה ו-5 דקות
מנות
8 מנות

מרכיבים

  • 2 בצלים קצוצים
  • 2 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות
  • 2 גזרים חתוכים לקוביות
  • 4 שיני שום קצוצות
  • 2 כוסות שעועית לוביה מושרית ללילה
  • 3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גדולות
  • 2 קישואים חתוכים לקוביות
  • 200 גרם עגבניות שרי
  • 6 עלי מנגולד ללא הגבעולים וחתוכים לרצועות
  • 12 צרור פטרוזיליה קצוץ
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

  1. מטגנים את הבצל, סלרי, גזר ושום 10 דקות
  2. מוסיפים את הלוביה ומכסים במים כ-3 ס"מ מעל הירקות והלוביה.
  3. מביאים לרתיחה ומבשלים 25 דקות.
  4. מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עוד 15 דקות עד שתפוחי האדמה כמעט רכים. מוסיפים מעט מים אם צריך.
  5. מוסיפים את הקישואים, עגבניות שרי ועלי המנגולד ומבשלים עוד 5 דקות.
  6. מורידים מהאש ומתבלים עם פטרוזיליה, מלח ופלפל.

טיפים

ניתן לשמור במקרר בכלי סגור עד כ-5 ימים לאחר ההכנה.

דרגו את המתכון:
4 דירוגים, 4.8 מתוך 5
guest
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם