אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
ספגטי מזוקיני
אנט קליינפלד / מתוך סדנת אוכל טבעונאי
קבלו מתכון שונה ומגוון מאוד לפסטה – ספגטי מזוקיני, או בשמו המגניב – זודלס!
את הספגטי הזה אפשר לאכול קר, ואפשר גם לחמם – אנחנו הכי אוהבים אותו טרי 😻
- רמת קושי
- קל
מרכיבים
לספגטי:
- 4 זוקיני גדולים
- מטחנה או קולפן ירקות (עם שיניים המיועדות לקבלת סרטים דקים)
חומרים לרוטב
- 1 כוס עגבניות חתוכות לקוביות
- 1.5 כוסות עגבניות מיובשות, מושרות בשמן או במים
- 3 תמרים מגולענים
- 1 גמבה גדולה חתוכה לקוביות
- 1 שן שום
- 1⁄2 כוס מיץ לימון
- 2 כפיות רוטב סויה
- 2 כפיות שמן זית
- מלח, פלפל, בזיליקום יבש ואורגנו יבש לפי הטעם
הוראות הכנה
- לחתוך את הזוקיני לנתחים באורך כ-15 ס"מ.
- לעבד במטחנה או בקולפן עד לקבלת סרטים או חוטים דקים של זוקיני.
- להכניס את כל חומרי הרוטב לבלנדר ולעבד עד לקבלת מרקם אחיד.
- להניח מספגטי הזוקיני בצלחת, לצקת ממעל את הרוטב, ולהגיש.
2 תגובות
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
פסטה באבוקדו
אבוקדו 😍 מי לא אוהב אבוקדו?! לקחנו את הפרי המדהים הזה, ושילבנו אותו בפסטה כרוטב מדהים… אל תגידו שלא אמרנו שזה מדהים!
- רמת קושי
- בינוני
- זמן כולל
- 30 דקות
- מנות
- 4 מנות
- מטבח
- גרמני
שפצלה
מתכון טעים לשפצלה שמוריד את הפחד מפסטה בהכנה ביתית.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 10 דקות
- מנות
- 3 מנות
- מטבח
- איטלקי
טליאטלה עם זוקיני ולימון
מתכון פשוט מאוד אך נהדר לפסטה מסוג טליאטלה עם זוקיני (זן של קישוא) ולימון.