אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
תחתיות ארטישוק ביין לבן ועשבי תיבול
נטלי שוינקלשטיין / מתוך הבלוג מתכונים בריאים מצולמים
לתחתיות הארטישוק האלו לא תוכלו להגיד לא! מתכון מיוחד לתחתיות ארטישוק טעימות במיוחד ביין לבן ועשבי תיבול, אשר משפר כל ארוחה.
- רמת קושי
- קל
מרכיבים
- 2 כפות שמן זית כתית מעולה
- 1⁄3 כוס מים
- 1⁄3 כוס יין לבן
- 1 חב' תחתיות ארטישוק קפואות
- 1 צרור פטרוזיליה טרייה קצוצה
- 1 צרור שמיר טרי קצוץ
- 3 שיני שום כתושות
- תבלינים: קארי, מלח, פלפל
הוראות הכנה
- מחממים במחבת גדולה את שמן הזית עם המים והיין.
- מניחים את התחתיות במחבת ומכסים.
- כשהמים מגיעים לרתיחה, מוסיפים את עשבי התיבול, השום והתבלינים, ומקפיצים מספר דקות עד להשחמה והתרככות.
0 תגובות
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה ו-20 דקות
- מנות
- 4 מנות
- מטבח
- בלקני
גיבץ' – תבשיל ירקות בלקני
מתכון מעולה, פשוט וקל להכנה של תבשיל גיבץ' טעים שכולם יאהבו! גיבץ' יכול לשמש כתוספת למנה עיקרית או לעמוד בפני עצמו כארוחה שלמה עם מגוון טעמים ייחודיים.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 4 שעות ו-30 דקות
- מנות
- 3 מנות
- מטבח
- יפני
סשימי טונה מאבטיח
המתכון היצירתי של vegaliciouslyeva לסשימי טונה טבעוני מאבטיח שבר את הרשת, והגיע הזמן שגם קוראי העברית ייהנו ממנו. החלק הקשה ביותר במתכון הזה הוא התכנון: האבטיח צריך להשתכשך במרינדה לפחות ארבע שעות. התמורה לסבלנות תהיה דג טונה נא טבעוני, שאפשר לאכול כמו שהוא בתור סשימי או לשים על הסושי או בתוכו.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 20 דקות
- מנות
- 2 מנות
פרוסות חצילים ברוטב עגבניות
מנה פשוטה וקלה מאוד להכנה של פרוסות חצילים מטוגנות ברוטב עגבניות.
