אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
תחתיות ארטישוק ביין לבן ועשבי תיבול
נטלי שוינקלשטיין / מתוך הבלוג מתכונים בריאים מצולמים
לתחתיות הארטישוק האלו לא תוכלו להגיד לא! מתכון מיוחד לתחתיות ארטישוק טעימות במיוחד ביין לבן ועשבי תיבול, אשר משפר כל ארוחה.
- רמת קושי
- קל
מרכיבים
- 2 כפות שמן זית כתית מעולה
- 1⁄3 כוס מים
- 1⁄3 כוס יין לבן
- 1 חב' תחתיות ארטישוק קפואות
- 1 צרור פטרוזיליה טרייה קצוצה
- 1 צרור שמיר טרי קצוץ
- 3 שיני שום כתושות
- תבלינים: קארי, מלח, פלפל
הוראות הכנה
- מחממים במחבת גדולה את שמן הזית עם המים והיין.
- מניחים את התחתיות במחבת ומכסים.
- כשהמים מגיעים לרתיחה, מוסיפים את עשבי התיבול, השום והתבלינים, ומקפיצים מספר דקות עד להשחמה והתרככות.
0 תגובות
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה
- מנות
- 4 מנות
סלט בטטה ועדשים
סלט בטטה ועדשים הוא סלט צבעוני, טעים ומשביע שמתאים גם כארוחה קיצית קלילה וגם לאירוח. השילוב של מרכיבים קראנצ'יים ורכים, מלוחים ומתוקים מבטיח שלא יהיה ביס אחד משעמם.
- רמת קושי
- קל
מרק ירקות ביתי
מרק ירקות ביתי קלאסי, טעים במיוחד ועשיר בויטמינים ומינרלים. מתכון פשוט למרק אידיאלי ומנחם ליום חורפי.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 30 דקות
- מנות
- 8 מנות
- מטבח
- אמריקאי
הום פרייז
מנת צד נהדרת להוסיף לכל ארוחה משפחתית או על האש.