תבשיל קינואה עם טופו חומוס, פטריות ואפונהאוריון אנטהתבשיל קינואה עם טופו חומוס, פטריות ואפונהאוריון אנטהתבשיל קינואה עם טופו חומוס, פטריות ואפונהאוריון אנטה

תבשיל קינואה

עם טופו חומוס, פטריות ואפונה

מתכון מושלם של תבשיל קינואה עם פטריות, טופו חומוס ואפונה. מחפשים מנה טעימה ובריאה? זה המתכון בשבילכם – תוך חצי שעה תקבלו מנה עם המון חלבון שלא תוכלו להפסיק לאכול!
רמת קושי
קל
זמן כולל
30 דקות
מנות
5 מנות

מרכיבים

  • שמן קנולה לטיגון
  • 1 בצל קצוץ
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 500 גר' קינואה
  • 2 חבילות טופו חומוס חתוך לקוביות
  • 2 חבילות פטריות חתוכות לפרוסות עבות
  • 1 כוס אפונה קפואה
  • שמרי בירה
  • מלח
  • פלפל

הוראות הכנה

  1. מטגנים את הבצל והשום כ-5 דקות.
  2. מוסיפים את הקינואה והטופו ומבשלים לפי הוראות היצרן (של הקינואה) עם מעט מלח.
  3. מטגנים את הפטריות על אש גבוהה עד שהופכות זהובות.
  4. כשהקינואה מוכנה, מוסיפים אליה את הפטריות והאפונה ומערבבים (החום של הקינואה יפשיר את האפונה).
  5. מתבלים עם שמרי בירה, פלפל ומלח.
דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם