סלט אטריות תרד עם טופו צרובנועם כרמון

סלט אטריות תרד עם טופו צרוב

סלט אטריות חריף ברוטב תמרהינדי, נענע ורימונים

מתכון לסלט אטריות שמהווה ארוחה משביעה ומהירה עם המון חלבון. סלט אטריות תרד עם טופו צרוב ברוטב תמרהינדי, נענע ורימונים הוא סלט שמתאים גם לאנשים שלא רוצים לעמוד הרבה זמן במטבח. המתכון קל להכנה והכי חשוב – טעים בטירוף!

רמת קושי
קל
זמן כולל
20 דקות
מטבח
אסייתי

מרכיבים

לרוטב:

  • 2 כפות רוטב תמרהינדי
  • 1 כף רוטב סויה
  • 1 כף סירופ מייפל
  • 1 כף טחינה גולמית
  • צ'ילי אדום חריף קצוץ
  • 1 שן שום קצוצה
  • ג'ינג'ר קצוץ

לסלט:

  • 100 גרם טופו חתוך לקוביות
  • שמן זית
  • פפריקה מעושנת (אופציונאלי)
  • 100 גרם אטריות כוסמין ותרד מבושלות ומסוננות עם מים קרים
  • 1 גזר חתוך לגפרורים (ז'וליינים)
  • מלפפון אחד חתוך לחצאי עיגולים
  • בצל ירוק לפי הטעם, קצוץ
  • 14 בצל סגול פרוס דק

לקישוט:

  • נענע טריה
  • גרעיני רימון
  • שומשום קלוי

הוראות הכנה

  1. מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב ומניחים בצד.
  2. צורבים את קוביות הטופו במחבת עם מעט שמן זית ומפזרים מעל פפריקה מעושנת (אופציונאלי).
  3. בקערת הגשה מערבבים את האטריות, הירקות הקצוצים והטופו, ומוזגים מעל הכל את הרוטב.
  4. לקישוט מוסיפים: נענע טריה, גרעיני רימון, שומשום קלוי וכל דבר אחר שאוהבים!

טיפים

מומלץ לשים פפריקה מעושנת על הטופו.

דרגו את המתכון:

אולי יעניין אותך גם