אהבת את הסלט שלנו?
יש לנו עוד המון מתכונים מדהימים וטיפים לבישול קל, בריא והכי חשוב – טעים, חינם באתגר 22.
סלט סלק ובצל סגול
מתכון קליל של סלט סלק צלוי בתנור עם בצל סגול שיכול לשדרג כל ארוחה.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- שעה ו-20 דקות
- מנות
- 4 מנות
מרכיבים
- 3 סלקים בינוניים, רחוצים היטב
- 1 בצל סגול קטן, פרוס דק
- 6 כפות שמן אגוזים (אפשר להחליף בשמן זית)
- 2 כפות חומץ בן יין אדום
- 1 כף חרדל דיג'ון
- 2 כפות בצל ירוק, קצוץ
- מלח לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס לפי הטעם
הוראות הכנה
- שמים את הסלקים בתבנית ואופים ב-200 מעלות, למשך שעה או עד שהם רכים.
- מניחים לסלקים להתקרר מעט ואחר כך קולפים, פורסים לפרוסות דקות, מניחים בצלחת ומוסיפים את הבצל הסגול הפרוס.
- מכינים את הרוטב: שמים בצלוחית את השמן, החומץ, החרדל, הבצל הירוק והמלח והפלפל. מערבבים היטב במזלג. יוצקים את הרוטב על פרוסות הסלק והבצל. מערבבים קלות ומגישים.
0 תגובות
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
סלט פסטה
זה סלט? זה פסטה? זה סלט פסטה! קבלו מתכון לסלט פסטה טעים ביותר עם ירקות גינה טעימים מאוד.
- רמת קושי
- בינוני
- זמן כולל
- 20 דקות
- מנות
- 5 מנות
סלט עלים ירוקים, תות שדה ופומלית
סלט חורפי ורענן שאי אפשר להפסיק לאכול.
- רמת קושי
- קל
- מנות
- למנה אחת
סלט שומר
סלט השומר הזה יעניק לכם קרקס של טעמים בפה – החל החמוץ של הלימון ועד המתוק של התפוח, ועם הרעננות של הנענע. תהנו!