
אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
כולנו יודעים שבעצם מה שהופך קציצות גפילטע לטעימות זה בכלל פירורי הלחם, הסוכר והגזר מעל. עם קצת יצירתיות אפשר לקבל את אותן קציצות אפרפרות, מתקתקות ומנחמות בגרסה טבעונית: מחליפים את הדג בגרגרי חומוס, מוסיפים פשתן ותפוח אדמה בשביל להדביק את הקציצות, ואצה בשביל ארומה של דג. מוסיפים פירורי לחם, שמן וסוכר כמו במתכון המקורי ובסוף מקשטים בגזר המבושל. אנחנו לא מתחייבים שהטעם של הגפילטע פיש הטבעוני יהיה זהה לטעמו של המתכון המקורי, אבל הקציצות האלו טעימות בזכות עצמן, ובינינו, העיקר בגפילטע פיש זה בכלל הנוסטלגיה שבחוויה.
האצה מטרתה לתת ארומה יותר "דגית" לגפילטע פיש הטבעוני שלכם. אפשר להוסיף יותר אם אוהבים את הטעם, או להוריד לגמרי אם לא אוהבים.
אם אין לכם מעבד מזון אלא רק בלנדר מוט, כדאי בהתחלה למעוך את גרגרי החומוס ותפוח האדמה עם מועך פירה, ואז להוסיף את יתר הרכיבים ולטחון עם בלנדר מוט.
עדיף לא להשתמש בגרגרי חומוס קפואים במתכון הזה, משום שהם לא מספיק רכים. אפשר להשתמש בחומוס מקופסת שימורים ולשטוף את הגרגרים מנוזלי השימור.
אם אין לכם ציר ירקות, אפשר בהחלט להשתמש באבקת מרק בטעם עוף.
לגרסת גפילטע פיש טבעוני חגיגית ומושקעת יותר.
אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22