אהבת את המתכון?המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליךחינם באתגר 22נשמע מעולה! אפשר עוד פרטים?
רמת קושי קשה זמן כולל שעתיים מנות 15 קובות (5 מנות מרק) מטבח עיראקי קובה סלק121 דירוגים, 3.7 מתוך 5מתכון טעים ובריא לקובה סלק. הטעמים הנהדרים של הקובה משתלבים בצורה מושלמת עם המרק ויוצרים יחד מנה שפשוט אי אפשר לעמוד בפניה! המתכון מתאים לארוחות מיוחדות או סעודות חג עם אורחים ותמיד גורר תגובות נלהבות!
רמת קושי קל זמן כולל 3 שעות ו-30 דקות מנות 7 קציצות קציצות עדשים656 דירוגים, 3.6 מתוך 5המתכון המושלם (והפשוט להפליא) לקציצות עדשים בסגנון המבורגר. מומלץ במיוחד להגיש בלחמניית המבורגר, עם רטבים וירקות טריים.
רמת קושי קל מנות 20 קניידלך קניידלך של עומר בהט4 דירוגים, 4.3 מתוך 5תמיד חיפשתם קניידלך טבעוני שיהיה גם פשוט להכנה וגם ירגיש כמו הדבר האמיתי? תשכחו מתערובות מוכנות, תשכחו מלריב עם נקודת הרתיחה של המים כדי שהקניידלך לא יתפרקו. השנה עושים קניידלך כמו שקניידלך צריכים להיות – גמישים, עמידים במים, עם טעם של קמח מצות וריח של המטבח של סבתא.