אהבת את המתכון?
המתכון הזה הוא חלק מהמתכונים היומיים שיכולים להישלח אליך
חינם באתגר 22
ספגטי בירקות גינה
מתכון נהדר כשרוצים להכין פסטה עם רוטב קצת שונה ולהוסיף ירקות לארוחה.
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 25 דקות
- מנות
- 3 מנות
מרכיבים
- 250 גרם ספגטי (חצי חבילה)
- 2 כפות שמן זית
- 1⁄2 בצל קצוץ
- 1 שן שום כתושה
- 1 פלפל אדום, חתוך לרצועות
- 1 פלפל ירוק, חתוך לרצועות
- 2 גזרים, חתוכים לחצאי עיגולים
- 1⁄2 כוס אפונה
- 1⁄4 כוס זיתים שחורים, קצוצים
- 2 כפיות תערובת עשבי תיבול
- מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה
- מרתיחים מים בסיר גדול, מוסיפים את הספגטי ומבשלים כעשר דקות.
- בינתיים מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הבצל ואת השום עד שהבצל נעשה שקוף.
- מוסיפים את שאר הירקות, ומטגנים קלות תוך בחישה. הירקות צריכים להישאר פריכים למחצה ולשמור על צבעוניותם.
- מורידים מהאש, מתבלים בעשבי התיבול ובמלח ובפלפל לפי הטעם.
- מערבבים את הירקות עם הספגטי ומגישים חם.
0 תגובות
תגובות מובילות
אולי יעניין אותך גם
- רמת קושי
- קל
- זמן כולל
- 20 דקות
- מנות
- 3 מנות
- מטבח
- איטלקי
ניוקי פסטו
איטליה מייד אין ישראל: ניוקי פסטו ביתי פשוט להכנה, שלא תרצו להפסיק לזלול! ניתן להכין את הניוקי בעצמכם, אבל רוטב הפסטו עוטף את גם הניוקי הקנוי בטעמים ירוקים נפלאים במיוחד.
- רמת קושי
- קל
- מטבח
- אסייתי
אטריות אורז בג'ינג'ר ואפונת שלג
לנמנעים מגלוטן, או סתם אלו שאוהבים לגוון – הבאנו לכם מתכון לאטריות אורז בג'ינג'ר ואפונת שלג, טעים מאוד ועשיר בערכים תזונתיים.
- רמת קושי
- קל
ניוקי ברוטב אפונה ועגבניות
ניוקי ברוטב עגבניות זהו בוודאי מאכל אהוב על רובנו. אז למה שלא נשדרג אותו? קבלו מתכון לניוקי ברוטב עגבניות ואפונה, שיכול להוות תוספת מצוינת לכל ארוחה.